“Aroma Pădurilor”
Ceaiurile naturale sunt produse pe o plantaţie cu suprafață de 22 ha în satul Năpădeni, r-ul Ungheni, una dintre cele mai vechi localităţi din Republica Moldova, situată în zona Codrilor şi la scurtă distanţă de rezervaţia ştiinţifică“Codrii”.
V.V. Dokuciaev (1846 -1903), arhicunoscutul savant rus, autorul lucrării „Cu privire la solurile Basarabiei”, a numit această regiune „Elveţia basarabeană”.
După frumusețe, Codrii Moldovei sunt la fel de spectaculosi ca și regiunile muntoase ale Caucazului și Crimeii.
Zona este dominată de cele mai înalte dealuri din Moldova şi brăzdată de cele mai adânci văi cu o floră și faună impresionantă.
Date istorice importante :
În 1877 ţarul Rusiei Alexandru II, efectuează o vizită la Ungheni pentru a verifica starea trupelor ruseşti dislocate în regiune pentru a participa la războiul ruso-turc din 1877 – 1878. Ca acest prilej, în 1903 la Ungheni este construită biserica cu hramul Alexandru Nevski după proiectul arhitectului Alexandru Bernardazzi.
Ungheniul a fost vizitat în anul 1877 de vestitul arhitect francez Alexandre Gustave Eiffel, care construieşte podul de cale ferată peste Prut, pentru a lega cele două maluri ale rîului.